Onze

Aanbieding

Inclusive Games ontwerpt tools die de speler bewust maakt van diversiteit en hem/haar traint in inclusief gedrag. Of het nu gaat om een spel of om een opleiding, we maken steeds gebruik van een actieve pedagogie om tot diepgaande veranderingen in mentaliteit en gedrag te komen. Onze spelen stimuleren u om voor een inclusieve aanpak te kiezen en onze workshops dompelen u onder in het hart van inclusie.

Khaleǐdoscope

Khaleǐdoscope® is zowel een gezelschapsspel als een rollenspel, een kaartspel als een geluksspel, een ludiek geschenkje voor vrienden of familieleden als een tool die snel en doeltreffend tot veranderingen leidt.

Workshops

De beste manier om te leren is door te experimenteren. De workshops van Inclusive Games confronteren u met diversiteit in al zijn facetten en laten u toe de sleutelkenmerken van een inclusief leider tot de uwe te maken.

Tarieven

Zoekt u een educatief spel dat buiten de gebaande paden gaat om thema’s zoals inclusie en diversiteit bespreekbaar te maken?

Met kinderen (vanaf 8 jaar oud)? Opteer voor Khaleǐdoscope® in de versie « kinderen ». Denkt u deze tool te kunnen gebruiken bij een workshop op school? Nodig ons dan uit voor een opleiding voor het lerarenkorps of de leerlingen.

Waardeert u het concept en wilt u het toepassen in uw bedrijf? Vorm een groep van 4 à 5 deelnemers en wij komen onze visie op inclusie met jullie delen. U bent overtuigd en wil graag een workshop in uw lokalen organiseren? We bepalen samen uw exacte behoeften en leggen een datum vast.

Kies hieronder de formule die u het best ligt :