Khaleǐdoscope

Khaleǐdoscope® is zowel een drietalig gezelschapsspel (Engels, Nederlands, Frans) als een trainingstool voor inclusie. Er bestaan zes versies van het spel: voor kinderen of jongeren, voor gezinnen en zelf voor bedrijven, om zo dicht mogelijk bij de dagelijkse realiteit van de spelers te blijven.

Aan de ene kant opent Khaleǐdoscope® onze ogen voor de verschillende vormen van uitsluiting die we in ons dagelijkse leven meemaken, maar waar we soms overheen kijken. Het spel maakt ons gevoelig voor verschillen en confronteert ons met onze onbewuste vooroordelen.

Aan de andere kant leert Khaleǐdoscope® ons hoe we ons inclusiever kunnen gedragen. De combinaties van realistische situaties en gedragingen en de interpretaties door de verschillende spelers vormt een echte caleidoscoop van inclusie!

Hoe kan ik het spel verkrijgen?

Er zijn verschillende manieren om Khaleǐdoscope® te verkrijgen, afhankelijk van de gekozen versie :

De versies voor kinderen, jongeren en families zijn beschikbaar voor het grote publiek: als u geïnteresseerd bent, kunt u contact opnemen met mij door uw gegevens achter te laten en aan te duiden hoeveel speldozen u wilt. De bestelling wordt opgestuurd na goedkeuring van de offerte en de betaling van de factuur. Wanneer u een workshop organiseert in uw school krijgt u een exemplaar van deze kinderversie cadeau.

Khaleǐdoscope® “kinderen” is vanaf nu ook beschikbaar bij de volgende winkels:

Le Livre et la tortue (Virginal)

– L’Oie Cire (Rebecq)

Florilège (Mons)

Les idées Bleues (Wavre)

Au Petit Prince (Nivelles)

De versie “bedrijven” is bedoeld voor professioneel gebruik in het kader van bedrijfsopleidingen.